nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

=.=

harus ke kita ingat balik kisah lama dan orang yang telah sakit kan hati kita ? aku rasa tak perlu , buat apa nak ingat kan balik orang yang membuat kita menangis , sakit hati . betul tak ? just orang yang bodoh je akan ingat balik orang yang pernah buat kita menangis . kan kan ? lagi pun , bukan dia sorang je lelaki yang ada dekat dalam dunia ni . ramai lagi , dekat luar sana tuu . ramai yang tengah tunggu kita . mana kita tahu , tiba tiba kenal lelaki yang tampan , badan sasa , kaya , baik hati , pandai ambil hati orang perempuan , kerja yang bagus bagus . then , dia melamar kita . tak ke untung tuu , hidup kita pun senang . tak payah nak susah , duduk dekat rumah . jadi suri rumah . tapi duit tiap tiap bulan masuk . tak ke happy macam tuu , kita boleh tolong keluarga kita yang perlu kan duit nak tanggung adik beradik kita . so , kesimpulan nye . jangan terkejar kejarkan orang yang telah sakit kan hati kita . lebih baik cari teman baru yang betul betul boleh jaga kita .