nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

grr !

heyy ! you know my dear , i sedih sangat tahu ? semalam bukannya sengaja i nak marah you , tapi i terlalu ikutkan perasaan . i nak message dengan you , you pula tak ada kredit . siapa tak bengang kan , kenapa you tak cakap awal awal yang you tak ada kredit ? kan sudah kena sound dengan i . best kan kena sound dengan i . HAHA , i just rindu kat you je. dah dua hari kita tak message . kalau message pon sekejap je . heh , apa lah nak jadi dengan you ni ? :) , anyway . i tak percaya kita dah 5 bulan lebih dah couple kan ? HEHE , nak tahu . setiap kali kita punya anniversary , rasa happy sangat . and lastly . i nak cakap kat you . yang i sayang you . don't leave me alone ?