nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

mcd mali !

2.30 petang , bertempat di mc donald taman melati . masuk masuk je nampak aliyah kat kaunter minta beg plastik untuk dibawa pulang . dia kena balik rumah sebelum pukul 3.OO sebab tuu lah dia kena balik awal . then cari anis z , anis m , nad , athiqah , umi , nasrin , raihan , dll . * lupa lah , kita orang cari tempat untuk duduk . mula mula kite orang dapat meja jauh sikit dari dia orang . lepas tuu , dapat tempat kat sebelah dia orang . apa lagi . kita orang ambil meja tuu . dan makan , yummy ! sedap . aku judt beli mc chicken , jimat duit sikit . HAHA , start makan je kite orang dah jadi macam orang gila . tangkap gambar lah . gelak lah . macam macam lagi . orang yang dekat depan meja kita orang pon pandang pandang . peduli apa kan , HAHA . :)) , before that . mase beli makanan tuu . jumpe larw sorang budak ni ( zulkifli anak anas ) grr . aku dah cuak . HAHA , buat apa nak cuak kan . syida dah kecoh kecoh . rasa nak tutt je dia tuu . tak pe , jaga adab lah kata kan . WAKAKA ! after that , jumpa yazleen , hidayah dan tak tahu siapa lagi sorang tuu . * tak ambil tahu okay . dan jumpa kak safa , kak hidayat , kak huda , kak zati , badrulzaman , mahdi dan tak tahu name dia sape lagi sorang tuu . dah habis makan . lepak kejap . jumpa nasya and the geng pula . HAHA , pukul 5.OO keluar untuk pergi ke sekolah . perggh ! penat ouh . rase nak pengsan pon ada juga tahu . nasib baik tahan , pukul 6.3O balik . dan , sampai sampai rumah .

jumpa adik tersayang ! * nuwairah safi .