nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

perghh !

hari yang sungguh memenatkan ,

TEPAT PUKUL 2.30 PETANG
DI LIBRARY

bertugas dengan budak baru . dengan buku yang sangat berselerak , apa lah nak jadi dengan budak kelas 2L ni . buang tebiat kot , i can't believe that . HAHA , hari ni aku buat buku laporan . hasmirul dah lah lambat naik , * he absent to school in the morning , but at afternoon he come to the library to take over his responsibility as a head daily of monday . aku memang kabut gila babeng tadi * first time jadi penolong ketua harian . nasib baik lah aku siap semua tugas yang aku kena buat masa bertugas dekat library tadi .

PUKUL 3.15 PETANG

penolong pengerusi pss suruh berkumpul , then . dia ajar kita orang macam mana nak tampal sticker kt buku baru . arash pula masa penolong pengerusi tengah bercakap dia buat benda lain . perghh ! free je kena sound dengan dia . padan muka kau , tuu lah , siapa suruh buat macam tuu . tadi arash memang selalu buat salah , kabut sangat ouh dia tuu , benda tuu buat bukan nya susah sangat pun , apa lah . nazrul pula kena marah sebab tak pakai tie dengan name tag . mula mula kena tegur dengan cikgu . lepas tuu dengan pengerusi dan penolong pengerusi .

PUKUL 3.30 PETANG

cikgu cakap balik pukul 3.30 , aku punya lah beria gila sebab dapat balik awal . tapi sayang , tak dapat balik awal , sedih gila kot . kalau aku boleh balik awal tadi , memang aku dah ade plan baik dah bila balik rumah buat apa . uwaa ! tak dapat balik awal .

PUKUL 4.00 PETANG

yeay ! balik time . HAHA , ni yang suka ni . aku orang last keluar sebab ketua harian dan penolong ketua harian kena keluar last sekali . so , hari ni aku wakil . minggu depan maybe giliran hasmirul pula . mula mula , plan nak balik dengan afiq . tapi , malas lah . tunggu pengawas meeting tak lama pula nye punn ~ kan . then , kerol pon ajak balik. kita orang balik sama sama . masa balik tuu , lalu taman mastika , suddenly , ade pula bas NUR SHIMA hon kita orang , heh . tak terkejut pula . nasib baik aku tak melatah . * TERbocor pula rahsia aku . HAHA , masa sampai betul betul depan taman mastika . pemandu bas tuu buat LAWAK BODOH konon nak langgar kita orang . kalau langgar betul betul macam mana . kau juga yang kena tanggung . setitik darah bernilai 1 juta maa . * mahal kan .

PUKUL 4.30 PETANG

sampai LRT taman melati , syida nak beli karipap kat depan LRT tuu . then , jumpa kimi . i just smile only , sebab masa tuu dia tengah buzy .

PUKUL 4.35 PETANG

sampai rumah , suddenly . dengar azan berkumandang . perghh ! tepat tepat aku sampai rumah . tak sangka pula sampai rumah lambat gila . HAHA , sampai rumah . masuk masuk je , rumah macam tak ada orang . padahal , baru tadi aku tengok kereta ayah aku ada kat bawah . heh ? tanya nenek aku , ' adik mana ? ' ' entah , ada dengan abah kat belakang kot ' ' ouh ' . lepas bukak tudung , tengok lah kat belakang . rupa nya ada kat toilet . HAHA , mak aku pula tak ada kat rumah , pergi johor bahru . ;(