nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

Crazy time !

Wahh ! Best gila dapat keluar dengan diaorang ( Syida , Naqiah , Hayu , Nad ) . Penat memang penat , tapi hilang penat tuu bila gila tuu dah datang . Haha ! Memang gila habis . Kat mcd , ade fried fries baru . Yang campur dengan cheese . Ade dalam bekas tuu , dia dah sediakan . Then , Syida tak ada kerja . Pergi nyanyi lagu " Shake banana , shake shake banana " Haha , then . Ada orang tuu , kita orang tak kenal sapa . Shake fried fries tuu , Syida dengan rela hati . Nyanyi lagu " Shake banana , shake shake banana " ;] orang tuu pandang je . Then , kita orang buat lagi . Sebab ade empat bekas . Yang ni bekas ke-dua . Then , kita orang nyanyi lagi . Then , orang kita orang yang tak kenal . Pergi rakam apa yang kita orang buat . Perghh ! Memang tak sakit hati pulak . Kita orang buat tak tahu je . Yang aku pulak , pergi tunjuk gambar perempuan yang ada kat dinding mcd . Memang gila ! Haha , then . Lama sikit , kita orang baik sikit . Nak balik . Ehh , salah pulak . Hehe , nak pergi MPH . Baca buku , aku jumpa satu buku ni . Tajuk dia " ICE LOLLY "


Cerita dia , memang best . Betul ! Hehe .

* Nie antara gambar masa kat Mcd JJ tadi . Sorang satu je gambar . Tak boleh banyak banyak . Haha ,

Ndra ;]

Hayu ;]

Syida ;]

Naqiah ;]

Saya ;]