nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

Gementar vs. Gembira

Yeah ! Semalam ada jamuan raya . Aww ! Really best gila , i can see someone at there . Yess ! I know he see me too ;D . i like it ! Very very like . Then , meet Raihan dengan Umi . Woahh ! Dia orang datang jalan kaki . Dah lah malam pulak tu , tak takut ke hah ? Hehe ,

Pukul 11.0O
Lepak dekat rumah Naqiah . Raihan dengan Umi nak beraya rumah Naqiah . So , follow je larw . Aku pun belum raya rumah dia jugak ;D . Kat sana kita orang gossip memanjang . Aku dengan Raihan bergaduh nak makan biskut conflek . Haha , gila tak gila .

Pukul 11.10
Pergi rumah Syida pulak , sebelum dia orang balik . Raihan kena kan someone . Padan muka kau yang TERkena tu , kau ingat kau bagus ? Haha , lepas tu . Tiba tiba , mak umi mesej Raihan , cakap yang dah sampai . Alaa , baru nak lepak . Hish ,

Pukul 11.20
Hantar lah dia orang . Then , masa lepas lalu parking motor . Tiba tiba , dengar ada orang panggil nama aku . Ehh , aku bukan nya kenal pun orang tu . tapi dia tahu nama aku . Pelik , tak apa . Syida bagitahu kott .

Pukul 11.25
Cik Nor ajak mak Umi masuk dalam untuk makan . Mak Umi mula mula segan jugak . Alaa , buat apa nak segan , betul tak ? Hehe , then . Masa tu tengah mesej dengan someone . Wahh ! Dia tinggal dekat situ jugak , hehe .

Pukul 11.40
Dia ajak aku lepak , perghh . Mula mula memang gementar jugak . Hehe ,

Pukul 11.45
Snap gambar dengan dia . Aww ! Nurin SUKA snap gambar dengan DIA . Kita orang macam couple . Padahal , tak pun . Betul , tak tipu .

Pukul 11.47
Lepak kejap dengan dia . Haha , aku tak gementar langsung . Aku suka , then . Syida , Naqiah , Leha pergi hantar barang . Aku kena stay dekat dia , Faiz , Syahiran . Faiz buat lawak bodoh , memang tak gila ah . Nasib baik lah masa tu hati aku keras untuk gelak . Kalau gelak pun , nak tak nak je . Sebenarnye , aku cover . Haha , kantoi sudah ;D . Faiz tanya dekat dia

Faiz : Dia form 2 ek ?
Dia : Haah
Faiz : Kelas ape ?
Dia : Form 2 lah
Faiz : ( Mula mencarut ) Apak ko , aku tanya kelas lah .
Dia : Bapak aku ada kat sana ( sambil tunjuk dekat dewan ) Aku tak habis cakap lagi . Form 2E .
Faiz : Ouh ,

Time Faiz mencarut tu memang best . Kalau real korang dengar sure gelak gila gila . Then , dia cari kerja . Pergi kenakan orang , aku cakap kat Faiz .

Aku : Kejam gila
Faiz : Ni bukan kejam ,
Aku : Senyum sinis ( dalam hati : Suka hati korang lah )

Then , Syida datang .

Syida : Nak lepak ark ?
Aku : Dah pukul berapa ?
Syida : Belum pukul 12.OO lagi
Aku : Aku takut bapak aku marah ouh .

Tiba tiba , bapak dia lalu . Aku dah cemas . Urghh ! Syahiran lah cakap , " hah tu bapak kau . Aku tak tahu " , nasib baik dia cakap " Alaa , relax lah " . Aku pun ambil keputusan untuk balik . Then , he ask me .

Dia : Nak tolong hantar boleh ?
Aku : Tak apa lah . Terima kasih .
Dia : Okay , bye .
Aku : Bye .

Arghh ! Sumpah cakap . Masa tu memang aku senyum lebar sampai ke telinga . Haha , ada sebab sebab tertentu ;D

* Nak tahu siapa dia ? Tunggu aku upload gambar dulu . Nanti korang akan tahu jugak , jangan risau .