nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

NUWAIRAH SAFI !





rindu pulak dekat adik aku yang kecik , haih . kesian tengok dia masa aku nak balik k.l , dia salam aku pon nak tak nak . lambai tangan pon nak tak nak , aku tahu dia tahan nangis . dia sama macam aku dulu . aku dulu duduk kg , bila parents aku balik je . aku happy sangat , tapi . time parents aku nak balik k.l balik , aku sedih sangat . masa aku darjah satu, dua, tiga, empat dengan lima, aku menangis melalak lalak . siapa tak sedih kalau kena tinggal . hmm , tapi sekarang . adik aku yang bongsu pulak . kadang-kadang rasa bosan bila tak ada dia kat rumah , bila kiterang balik kg . dia suka sangat , terlebih suka . ye lah , macam mana tak suka . rindu sangat . sama jugak dengan aku . rindu nak tengok muka dia , tengok dia gelak , menangis , macam macam lagi . apa pun aku tahu , satu hari nanti . adik aku akan duduk dengan aku jugak . aku janji :'(



* masa aku tulis benda ni , aku sedih dan terus menangis .