nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

kawan yang sengal !

HANUSHKHA RADHA KRISHNAN

thanks jadi kawan aku : ) , thanks sebab jadi pendengar luahan hati aku : ) , thanks sebab temankan aku bila aku buat kerja BM : ) , thanks for everything lah senang cite :D . aku suka kacau kau , aku suka pukul kau . tapi kau tak marah kan ? : ) tapi satu je yang pantang bagi kau . jangan rampas barang dari kau kalau kau tengah pegang barang tuu . haha :D tapi aku suka buat jugak . aku suka rampas barang dari kau , haha . kesian kau kan , selalu kena buli dengan aku . but , kau pun buat benda yang sama jugak . aku tak marah pon , sebab aku suka buat kau macam tuu :D aku rasa kalau kau tak datang sekolah . aku boleh mati tau , haha :D * tak mati pon sebenarnya . kita selalu kena marah dengan cikgu zaida . haha :D tak pea . aku faham peragai cikgu zaida . hati dia baik sebenarnya . cuma orang yang tak rapat dengan dia jea yang tak faham dia . right ? : ) apapun , aku sayang kau ! :' )