nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

wahh !

Ouch ! Semalam penat gila . Teman syida ajar budak menari untuk open house kat dewan . Aku yang over acting . Haha , tak apa . Sekali sekala . Lagi pon syida suka , wakaka ;D Petang boleh lah , tapi bila malam . Aduhh ! Memang pening gila kepala , maklumlah . Banyak sangat yang kena difikirkan . Lagipun , penat hari khamis tu tak hilang lagi . Kat dalam kelas pun dah menguap . Hehe , memang belajar pun nak tak nak je . Hihi ,

* Nie hasil nye kott . Time ni , waktu petang . Malam tak sempat lah . Bateri fone aku sikit lagi nak merah . Lagipun masa tu tengah mesej with someone ;] .




* Ada gambar jugak , tapi dekat syida punya fone . Aku punya fone jadi mangsa rakam video . Kejam betul syida , haha ;D