nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

huh ! Wtf ?

Tak tahu kenapa , kalau aku jumpa kau je . Aku rasa benci gila kat kau , nak tahu kenapa ? Sebab kau tak pandai menghargai apa yang kau dah dapat sekarang . Tahu tak , aku tak suka kau jadi macam ni . Mungkin ini pilihan diri kau , tapi aku tak nak bila kau ada problem . Mulalah kau cari dia . Kau punya masalah , solve sendiri lah brother . Tak pasal pasal aku pun kena jugak join untuk solve kau punya problem . Aku bukan nya suka ambil kesah sangat pasal kau , cuma aku fikir . Aku sayang kau je , kalau tak . SORRY , tak mungkin lah .