nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

Woott !

Haih , dah lama pulak tak update blog ni . Maklumlah , exam lah kata kan . Tapi tak ada perasaan nak periksa langsung aku douh ! But , subjek yang aku memang kena target , terpaksa serious ouh . Memang buat kepala aku pening . Pffft ! Okay , now . Aku nak cerita pasal exam .

First day ? ( Jumaat , 22 October 2010 )

* English 2
* English 1
* Pendidikan sivik dan kewarganegaraan

S***t ! English 2 memang susah . Btw !

Second day ? ( Monday , 25 October 2010 )

* Bahasa Melayu 2
* Bahasa Melayu 1
* Geografi

Ouch , BM 2 soalan D ( pasal Novel Pahlawan Pasir Salak ) aku pakai taram . Btw ke tak , nasib lah .

Third day ? ( Tuesday , 26 October 2010 )

* Pendidikan Islam
* Pendidikan Jasmani dan Kesihatan
* Mathematics 2

Purghh ! Mathematics 2 jangan cerita douh ! Memang senang soalan dia * lawannya . Aku tinggal 4 soalan kott ! Semua nya tajuk RATIO . Haha , aku lemah ratio . So , kena faham je lah ye . Soalan dia , macam ni . Memang senang gila nak solve .

Haha , lebih kurang macam ni lah . Hehe , jangan cakap . Wahh ! ;D

TERIMA KASIH ! JUMPA LAGI :)