nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

Awww .

Wahh ! Dah lama tak update blog . Maklum lah , holiday dah start . That means , saya akan menjadi sibuk . Sibuk pasal apa ? Pasal tuisyen laa .



Haih , tak sangka tahun depan nak PMR dah . Well , busy tuu semestinya . Busy just because study . Awww ! Aku pulak , ambik tuisyen kasturi dekat Pasar Seni . Nasib baik , ambik tuisyen hari weekend day . So , easy to go there and back to home . Kalau ambik week day . Memang sesak laa dekat sana . Dah laa dekat sana , ada stesen bas . Aduhh ! Memang bahaya . Dah laa dapat kawan yang takot nak melintas =.= jadi aku laa terpaksa pegang tangan dorang . Lepas tu , jalan . Ish ish ! Mesti korang akan tertanya tanya , siapa dorang . Hah , RAHSIA laa . Mana boleh bagitahu .

Weekend day , sure laa hari sabtu dengan ahad ryte ? 20 and 21 Nov , aku dah start tuisyen . Minggu lepas lah . Okay , time nie . Aku memang serabut gila . Dah laa duduk rumah sorang sorang 3 hari . Parents aku pulak balik kg . It's okay laa ,

Then ..

Hari sabtu , kelas aku start pukul 12.00 tengah hari . Aku dah decided nak pergi pukul 11.00 pagi dah gerak . Aku telefon hayu dia baru dah gerak . Aduhh ! Sampai sampai pukul 11.30 gerak . Sampai dekat sana pukul 11.57 pagi . Kitorang memang dah gelabah gila . Haha , akhirnya sampai jugak . Nasib baik bangunan dekat dengan lrt Pasar Seni . Kitorang rehat pukul 2.25 petang . Purghh ! Perut memang tak berbunyi . Dekat sana langsung tak ada kedai makan selain 7-eleven . 7-eleven laa penyelamat kitorang . Haha , pukul 3.00 petang masuk kelas balik . Dan pulang ke rumah pukul 5.25 .

Otw kitorang nak balik tuu , kitorang ada gelaran tersendiri .

Hayu : Tauke lrt
Syera Razak : Tauke touch n go
Saya : tuttt ... ;D

Hari ahad pulak , kelas start pukul 9.00 pagi . So , gerak pukul 8.00 pagi . And , aku pun ambik kesempatan bangun pukul 7.30 pagi . Memang lambat gila . Nasib baik , baju dah gosok . And , dah siap terus gerak lrt dengan syera razak . Dekat dalam train kitorang memang senyap gila . Sebab mengatuk . Okay , macam biasa . Datang memang awal . Haha , we're champion . * Perasan je ouh .

Time for rest ! Pukul 11.25 pagi . Kitorang pergi kedai makan . Then masuk kelas balik . bla bla ~~ habis kelas pukul 2.25 .


THE END !