nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

choii !

Choii ! Akhir tahun pun , still ada masalah yang buat sakit hati ? Heh =_=' memang suka pulak aku kan . Sikit sana , sikit sini . Korang ni kan , kejap lupa aku . Kejap cari aku . If korang tak ikhlas nak kawan dengan aku . Tak apa , aku tak kesah . Maybe aku sendiri ada buat silap dekat korang , sekurang kurangnya kenapa korang tak nak bagitahu . Dan kenapa korang harus nak buruk buruk kan masalah aku dekat orang lain . Nak fikir lain , nak reka cerita pasal aku dekat budak yang aku benci . Why ? Korang .. Aku bukannya apa , aku sayang korang semua . If kita tak rapat macam dulu lagi lah . Jangan ingat aku lupa korang , tapi :( korang yang lupa aku . Actually , kadang kadang aku terasa jugak dengan korang sebab korang macam ni . If aku rapat dengan korang , korang mesti buat aku macam tak wujud dalam kalangan korang . Korang buat aku macam TUNGGUL KAYU ? If dah anggap aku macam tu , tak apa lah . Aku tak kesah , aku redha je aku sabar . Korang sendiri cakap , JUST REDHA AND SABAR jea . Aku dah buat apa yang korang suruh aku buat , but . If like that lah balasan nya , jujur aku cakap . Aku tak sanggup nak hadapi benda ni , cukup lah untuk terakhir kalinya kita bergaduh , tak puas hati , tikam belakang dan sebagainya . Okay ? :(

* I NEED FRIENDS LIKE YOU ALL MY DEAR ! I MISS YOU A LOT TO LAUGH TOGETHER LIKE BEFORE , TO SMILE TOGETHER , TO SHARE PROBLEM TOGETHER :(

Sorry , if ada yang terasa .