nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

jamuan kelas 2e

Semalam , kelas aku ada buat jamuan kelas dekat PIZZA HUT , WANGSA MAJU . Dekat je dengan Taman Melati . Tak ada lah jauh mana pun ,

Pukul 11 , semua dah berkumpul dekat Lrt Taman Melati * Mana yang pergi sahaja . Ada jugak yang perants dorang hantar . Okay , kitorang beli tiket . Then , Tunggu train nak pergi stesen Wangsa Maju . And , naik teksi untuk pergi ke Pizza Hut . Then , kitorang turun laa dekat Wangsa Walk Mall . Kitorang naik tiga teksi , dua teksi je yang ada dekat situ . Lagi satu teksi , tak sampai sampai . Maybe dorang pergi sana terus . It's okay laa , kitorang pergi Pizza Hut . Kitorang menyeberang jalan . Tengok tengok , memang dorang dah sampai dekat sana .

Okay . Sampai sana , tunggu Izzan dengan Ally . Yang paling menyedihkan adalah seramai 14 orang je yang datang iaitu aku , Syabell , Puteri , Wanie , Ally , Amir , Jaza , Amar , Coden , Bair , Fairus , Iqbal , Luqman dan Izzan . Sedih sangat , time tu Ally orang paling last sampai . Sebelum tuu , kitorang decided nak order pizza apa . Kitorang order laa 2 jug pepsi and

Chicken Supreme Pizza

Hawaiian Chicken Pizza

Yang nieh aku tak tahu apa nama dia ;D yang aku tahu dia ada EXTRA 6 CHEESE yang baru tu .

Lepas dah makan tuu , Amir selaku ketua kelas pergi laa bayar . Tengok tengok tak cukup Dua Ringgit . Duit kelas ada Seratus Sepuluh Ringgit je . Semuanya , RM 111.90 . So , aku bagi laa Dua ringgit .

Lepas tuu , kitorang pergi Wangsa Walk Mall balik . Dorang buat hal masing - masing . But still dalam kumpulan , dorang decided nak pergi

Bowling

Tengok Wayang

Aku pulak just ikut Syabell dengan Puteri jalan jalan . Ahah , masa time jalan jalan zaf sampai . Dia main sorok sorok . Haha ! Kitorang still pergi jalan jalan . And , kitorang singgah dekat kedai

Hinode shop .

Ouch , kejadian yang tak diduga telah berlaku setelah bertembung dengan AA =__=' kenapa lah harus hari semalam jugak jumpa dia aku pun tak tahu ouh ! Time nieh jugak , aku tengah tunggu Syida dengan Naqiah . Padan laa lambat semacam je nak datang sini . Rupanya bawak Leha dengan Razi . Kitorang jumpa dekat bowling . Dorang dah habis main , kitorang pulak yang main .

First main : Syida
Second main : Naqiah
Third main : Aku
Fourth main : Leha
Last main : Razi

Syida dah malu malu nak start . Haha , time aku main . First round terus strike . Haha , tak sangka sudah . Hihi , time tengah main pulak , AA dengan geng dia datang . Aduhh ! Nasib baik laa dia tak main . If dia main , then dapat row sebelah aku . Aku tak tahu nak buat apa . Dah laa , masa aku main , abang dia asyik usha usha aku je . Grr ~ =.= Aku bukan barang untuk di usha . Then , lama sikit tuu , dorang balik . Haha , senang hati aku .

Then , lepas main kitorang gerak A&W . Then balik , dengan hujan lebat turun . Hehe ,

Sekian .. THE END