nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

thanks yaww



Thanks korang :) Aku ingat jasa korang !

Zaity : Thanks jadi menadah lelehan aku masa dekat depan sekolah semalam . Aku tak sangka lama gila aku meleleh semalam .

Auni : Thanks jadi penggembira aku kat sekolah semalam .

Miera : Thanks sayang ! Dengar luahan hati akak semalam . If miera tak ada semalam . Akak tak tahu apa akan jadi .

And ,

Aku betul betul tak sangka korang korang yang kat luar tu , sanggup buat aku macam ni . GTH lah weyh . Aku rasa aku pun dah tak perlukan korang semua ( MAYBE ) . Buat apa aku prlukan korang ? Buat sakit hati lagi ade lah . Memang korang tak kan aku maafkan , jujur bhaii . Aku memang tak kan perlukan korang KECUALI orang yang betul betul nak kawan dengan aku saja .


HARAP MAKLUM !

* Sorry if ada yang terasa . Makan cili , terasa pedas . Rite ?

Whoopp tak lupa jugak ,
Syida , Naqiah , Hayu , Ndra :)