nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

18 january 2011 ( part 1 )

heyhey :) ehh . hari ni kan , saya mahu cerita pasal apa yang dah jadi dekat sekolah hari nie :))


HAHA ! tadi macam biasa belajar , so bored . ngee ~ haaa . kita skip pasal keadaan time belajar . now , nak cerita pasal apa yang dah berlaku .

masa tu time agama . cikgu relief tak datang lagi , HAHA . budak kelas semuanya jadi setan , buat bising . memang best laa , tapi saya tidak ya :) saya baik , buat kerja sekolah math . hehe , then kan . kitorang tiba tiba senyap , macam orang kata malaikat lalu .

ahah , lepas tu kan . tiba tiba cikgu subathra lalu , afiq tanya cikgu .

afiq : cikgu masuk kelas kitorang ke
cikgu : saya masuk kelas 3M
afiq : afiq dah cover . HAHA !

then , afiq buat gila . dia jadi indian teacher yang cakap bahasa melayu and ada loghat english . HAHA , memang tak kelakar laa pulak kan :)) then , afiq ambik buku ponteng kelas panggil nama bapak . nasib baik nama saya tak kena :) then , sampai satu masa tu kan . jaza keluar pergi belakang pintu depan sebab nak minum air . then , afiq dengan loghat tadi nak pergi dekat jaza . si jaza pulak pegi tolak pintu , purghh ! sekali kena dekat muka afiq , satu kelas gelak kan dia . HAHA ! memang tak sakit laa pulak kan . ngee ~ tu laa akibat nye kalau nakal sangat . ape laa nak jadi dengan afiq nanti :D

* be continued on topic of 18 january 2011 ( part2 )