nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

muahaha

mengelat dari merentas desa
HAHA . petang tadi agak best sebab dapat lari dari merentas desa . woah :O diorang cakap . merentas desa tahun nie jauh dari tahun lepas punya . memang aku nak lari lah puak kan =_= but it's okay :) tak kesah pon. HAHA . ngee ~ disebabkan lari dari merentas desa aku lepak lah dekat kantin sekolah dengan syida and ndra sambil dengar lagu . then , dorang pergi lah merayap kejap , so . aku tinggal sorang sorang dekat kantin bersama fone ndra ;D tak lama kemudian , ada lah sorang hamba Allah bernama Ahmadul Amin datang dekat aku . actually , aku memang dah agak dah :)) dia sampai je aku buat muka ;D TERsengaja lah . SORRY tau :)

then , dia pergi mana ntah ;D HAHA . and terserempak dengan syida . then , pergi dekat aku balik. kelakar jeh pakcik nie , mula mula pakcik layan syida borak . kesian kau syida salah orang :) boooo ;P gurau jeh , ngee ~ pakcik pulak touching dengan syida . then , lari kan diri dekat sebelah aku . dia amik fone ndra , HAHA . dia cari lagu , and nak lagu " firework " but aku pegi alih . HAHA , kejam nye aku ^^ and tangan pakcik gatal dan hinggap di pinggang aku =____= hehh , memang tak geli lah pulak kan . oppsss , awak tak tahu saya geli dekat pinggang ye . hehe , and last but not a least dia blah tanpa bagitahu aku . fine ark kan , hm .

* rugi AMEERA SYAHIRAH tak ada :)