nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

sombong sangat ke ?

iyda :)
kesian bie aku yang sorang nie . dapat member yang bermasalah . tak tegur sikit je , dah nak KECOH dekat blog . mula lah cakap sombong + lupa kawan dekat bie aku nie . aduyaii , kesian kau . masalah hidup btw . mesti kau nak perhatian dari orang lain kan ? sebab kau tak cukop perhatian dari family kau and nak kasih sayang ^^ aku tahu tu . btw kan kan ? HAHA , aku faham . tak pe , nak aku bagi perhatian dekat kau tak ? aku boley je KOTT . kau cakap dekat bie aku cermin diri sikit ? kau tuh patut cermin dulu diri tuh sebelum post pasal bie aku nie dekat blog kau and malu kan dia . kau tahu tak , actually benda tuh tak baik . tak boleh ke kalau kau slow talk dengan dia nie . siasat dulu sebelum buat keputusan derr , aku bukan nak masuk campur . cuma nak nasihat . ingat tau :)