nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

tuesday

wonderful day :'D

hari Selasa yang sungguh best KOTT ? HAHA , nak tahu why aku cakap macam tu ? sebab aku tension dengan exam sejarah dengan geografi . ngee ~ now dah merdeka dah . okay , stop talking about it . petang tadi , stay dekat sekolah tapi malas nak pergi latihan bendahara dengan kelas nadi . bosan ~ lagi pon tak bawak baju sukan ^^ bagus kan aku ! stay tu , lepak dengan AMEERA SYAHIRAH , RAJA NUR FATIHA , ARIF dan AHMADUL AMIN sekejap . lepas tu , nampak cikgu Ghani lari pergi pondok sergah NURUL SYAHIDAH dengan NDRA NASARUDDIN ;D dorang buat video gila gila . HAHA , bukak lagu grenade lepas tu buat action je lebih . aku pulak jadi camerawoman . oh yeah ! hehe , lepas tuh lepak balik dekat kantin . lepak lagi dengan dorang , dan sungguh kejam nya Ahmadul Amin ambik aku punya kad library . saya tahu lah gambar tuh buruk =___________= tapi jangan lah sampai buat saya malu . kan dah kena pukul dengan saya . then , bla pergi merantau . HAHA , then , AFIQ RAHIMIE pulak datang . ngee ~ berGOSIP dengan dia memang best douhh ! HAHA , yang tak tahan nya time pasal gambar kisah lama kan afiq kan ? ^^ kesian ndra tak dapat nak tengok gambar tuh .