nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

twenty four . february . two thousand eleven

thursday :)

petang tadi aku stay sebab buat Seni pasal Cetakan . Heeee , cikgu suruh kitorang bawak :
  • T'shirt putih
  • Span lembut
  • Plastik keras
  • Buat corak bebas
aku pon bawak lahh , sebab excited sangat kan ^^ then , pergi bilik Anjung Seni , SMK Taman Melati . Heeee :'D aku dengan bangga tak siap lagi buat corak pon ambik keputusan buat macam Ummi Aisha Balqis sebab dia buat pasal ghosty :D mula mula aku target tak cantik tau sebab time pagi tuh tak siap satu hapak langsong . so , kitorang [ Aku , Puteri , Liyana , Jaja ] nak stay buat benda tuh . Heeee :D aku tunggu Puteri memang tak lama . Aku pon sempat buat mata , mulut . tolong Jaja dengan Madi buat dorang punya karton . lama sikit tuh puteri sampai , aku sambong je lahh aku punya cetakan tuh , lama sikit tuh siap dan

Ni lahh hasil nya , walaupun simple tapi tetap dapat A's daripada cikgu :D