nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

twenty-three . february . two thousand eleven

wednesday :)
Awww :) i loike today very much . muah muah :* okayy . hari ni kan hari lepas exam . so , tak ramai yang datang sekolah . almaklum lahh , tabiat budak kelas 3E lepas exam je tak payah datang sehari . HAHA , well , aku sebagai seorang pelajar yang cemerlang , datang lah sekolah . HAHA , okayy . sambung cerita , time English kitorang naik library sampai rehat . time rehat sekarang aku join liyana pergi library . ngee ~ then kan . ada sorang mamat ni , budak form two . hensem tuh tak de lah , cuma comel je . aku suka tengok dia , liyana jugak :'D nama dia F to the I to the K to the R to the I :) oh yeah ! budak kelas 2T . adik lagi , bukan nak buat coup pon , jadi adik angkat pon jadi lah . hehe , balik sekolah pukul 1.50 petang . so , tergesa gesa lah nak balik rumah . sebab nak pergi tuisyen dekat pasar seni . tak jauh pon kan ? ^^ okayy , duduk dalam train tiga puluh minit lepas tu sampai LRT Pasar Seni :) alhamdulillah . sampai dekat bangunan kasturi tu , kitorang [ Aku , Naqiah , Syera dan Hayu ] naik tangga dengan hempas kaki sebab penat . then , sir Chua turun tangga cakap kitorang ni naik tangga hempas kaki . HAHA , then , masuk lah kelas sambil tunggu loceng bunyi . lepas seminit kemudian , loceng bunyi aduhh kelas dah start . geografi ! oh bhaii , nasib baik best :D lepas tuh math . oh yess ! nie yang aku tunggu kan si AL Chua . hehe , then dia bagi kertas dekat aku . then , dia terdiam and cakap you nie girl hari sunday kan . HAHA . dia cam aku , ngee ~ yang tak boley bla nye dia boley pulak cerita pasal naik tangga tadi :)) memang best . you're the best lah , then . bi . shit lahh ! bosan , aku siap dengar lagu grenade lagi . HAHA , then , balik ~

THE END :)