nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

fourteen . march . two thousand eleven II

Photoscape
Wehh , aku dah pandai sikit guna photoscape . HAHA ! Terasa batak pulak bila cakap macam ni , tapi tak pon sebenarnya . Aku tak pernah batak macam orang lain KOTT ^^ . Gambar ni tak di rancang pon untuk disatukan . HAHA , sebab sebelum ni pc aku tak pernah ada photoscape . Kalau aku tak download bendalah ni , tak kan wujud nye dekat pc aku ==' Kesian gila aku tengok . HAHA , now kerja meng-edit gambar ni dah tak menyusah kan aku . Sebab dulu , if nak edit gambar kena pergi dekat Picnik . Wahh =_______=' Internet pulak memang laju sangat kan . Huhh , menyakitkan jiwa sungguh .