nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

nine . march . two thousand eleven

Perempuan bodohh ^^
Kau ingat kau boley lawan aku ? TAK MUNGKIN lah wehh , maybe selama ni aku diam je dengan peragai kau yang dah melampau tu . But , now . Aku memang tak boley tahan dah dengan kau . Kau siapa nak buat facebook dia macam tu ? Setakat kau ex-girl dia je . Boley bla lah weyhh . Now , kau tak boley nak bukak dah kan facebook dia . KESIAN :) Aku sorang je tahu password dia . Oppsss ! TERbagi tahu pulak :)) You're so STUPID girl lah . i'm so sympathy with you . HAHA !

* Perempuan tak tahu malu . Biasa lah