nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

six . march . two thousand eleven

Pakai lah otak sikit =.=
Ehh , kau tahu tak yang kau sedang dipergunakan oleh orang tu ? Actually kan , aku tak faham lah dengan perangai kau ni . Even aku sayang kau , but . Now , kau buat aku benci dekat kau . Kau sanggup kan tinggalkan orang yang sayang kan kau kan . B***H lah kau ni , kau batak sangat kan nak orang yang dekat sana kan berbanding dia kan ? Pergi lah wehh , aku dah tak ambik port dah pasal kau . Kau pon tak nak aku menyebok pasal kau kan ? Okayy :) Dialu-alukan untuk kau pergi daripada hidup aku . Jangan menyesal kalau orang dekat sana tinggalkan kau , aku TAK bertanggungjawab :D And padan muka kau . HAHA ! ^^