nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

fourteen . april . two thousand eleven IV

Tak ada kerja -,0
Tadi stay back kejap tunggu Shahirah Norazman. Dia ada meeting lah :DD Then, lama sikit. Diorang dah habis meeting. HAHA, Aku makan kongsi dengan Shahirah. Thank you my dear (: I love you so much! Bila nak balik tu, Auni decide nak pergi Taman Mastika. Tapi, tak jadi. Kitorang buat benda yang tak masuk akal :DD Kitorang pergi LRT Taman Melati dan saya beli tiket dekat kaunter ^^ Seterusnyaa kitorang pergi melintasi bendalah yang masuk tiket tu untuk ke destinasi seterusnya iaitu toilet :D

Sampai toilet, kitorang make over sikit :P Then, tiba² aunty ni dia masuk toilet dan selepas tu nak basuh tangan. HAHA, air dekat sink tu laju tau. Bila dia bukak, dia terkejut. Aku dengan Auni and Shahirah tergelak. Kitorang tak habis² gelak ouhh! Hyperactive sangat.

Lepas tu, kitorang naik train. Kitorang beli tiket nak pergi Wangsa Maju, tapi turun dekat Pasar Seni :)) Kejam tak? Sampai² je dekat Pasar Seni, train belah sana dah sampai. Kitorang naik sana pulak. Then, balik lah ke destinasi asal. Dah sampai tu, Auni try masuk kan tiket. Tak lepas :D And ada sorang akak ni, tiket dia pun tak boleh masuk jugak. Akak pekerja tu tanya dari mana. Akak tu pon cakap Sri Rampai *Sri Rampai kan baru bukak. Tiket pun dalam proses nak masuk :D Akak pekerja tu pun suruh kitorang letak jugak. Sebab kitorang diam je, lepas je daripada bagi tiket. Kitorang gelak, kitorang memang nakal gila time tu. Heee (:

* Mintak ampun yaa aunty, akak pekerja :D Kitorang buat kerja gila kejap :]