nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

nine . april . two thousand eleven

Nice day today :)
Okayy, hari ni mood aku agak baik dekat tuisyen sebab aku hyperactive. Before pergi tuisyen tu, tunggu hayu dekat LRT Taman Melati. Memang tak lama nak tunggu dia douhh. Aku siap boley beli makanan, topap dengan text orang. Haihh, soob~ BE STRONG Nurin tunggu kawan kau jugak. Haha, biar pergi tuisyen lambat. Asal kan dapat ilmu, betul tak? Hehe~ Hari ni aku tak nampak budak yang macam muka Alif buat nampak budak yang macam mka Acoi pulak. Haihh, dugaan betul lah dekat dalam kelas hari ni. Anyway, hari ni belajar Bahasa Melayu, Science dengan Sejarah.

Tadi Bahasa Melayu belajar Sajak BAHASA.
Science belajar Elektronik. Purghh == Susah gila kot,
Sejarah belajar Bab 4 lagi.