nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

twenty-six . april . two thousand eleven II

Oh yeah~
Tadi dekat sekolah, ada sesi snap gambar untuk majalah sekolah. HAHA -,- Kena pakai baju kemeja. Uhhh, dah lah name tag aku hilang. BENGONG betoi. Last minutes la dia nak hilang bagai ouhh. Tension aku, last last pinjam dekat budak pss yang tak pakai baju kemaja. Heeee, selesai masalah aku ^^ Okayy,

Firstly, snap gambar PSS. Wahh :O ^^ Aku berdiri belakang VVIP terhormat wehh. Kauorang ada? Tak ada kan. HAHA, aku berdiri belakang pengetua jeh actually :DD Aku cakap macam tuh sebab bila kauorang nak cari aku, cari je dekat belakang pengetua. HAHA,

Second, snap gambar kelas. HAHA, kelakar douhh. Freestyle tak sempat nak buat. Cepat sangat douhh orang cina tu. Haihh,

Last but not least, aku pergi snap gambar kelab komputer. HAHA, Akhirnyaaa. Dah siap sesi aku keluar masuk dalam dewan dengan memakai baju kemeja yang menyusah kan tuh. Ngeee~

Masa rehat, baik library. Agak teruk lah =.=
Lepas rehat, jumpa Abe :DD
Then, KH until AGAMA. Belajar, BI, aku masuk lambat sikit sebab pergi bilik kaunseling :D
Balik tuh, balik dengan Puteri, Liyana, Jaja, Syabell, Ummi, Auni dgn Zaity. Jumpa lagi Abe :DD