nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

five . may . two thousand eleven III

Luahan sebelom tidur :)
Tadi dapat chat dengan Abe. Hehe, dah lama jugak tak chat dengan dia. Dekat sekolah pon jarang jumpa, last jumpa dia pon semalam. Masa on the way pergi sekolah, dia tarik beg aku. Nakal jugak dia ni :)) Lepas tuh, time rehat. Masa tu dia dengan Cikgu Samsiah, aku pulak dengan Liyana nak turun pergi koperasi. * Dugaan pindah kelas 4A untuk sementara, lain kalau tak pindah. Jalan berapa langkah jeh dah sampai koperasi. Maklumlah, kelas sebelah koperasi. Korang ada? Tak de kan. HAHA, jangan jealous. Tahun lepas dekat dengan toilet, tahun ni dekat dengan koperasi. Alahaaai untungnyaa lah budak kelas 3E nih kan :) Tak sia-sia jugak.

* Masa is time to tidur. HAHA, esok start exam Diagnostic. Soalan cikgu buat sendiri, jangan tanya budak Taman Melati tau periksa keluar apa. Kitorang lain tajuk dengan kauorang :D Byebyee~