nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

five . may . two thousand eleven

Wahhh.

Syera² (: Aku rasa rahsia ni yang kau nak bagitahu aku kan? :DD Akhirnyaa, dapat jugak kau couple balik dengan Afiq kan? Okay, now is time to forget Double AA yang dah buat kau sakit hati tuh tau sayang (: Capital M pon dah tak kacau hidup kau kan? Kalau dia kacau lagi, bagitahu aku tau :)) Mehh aku sepak dia. HAHA, anyway. CONGRATULATION dear. Love you, dah dapat Afiq balik, jangan lupa aku tau :D Hehe,