nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

nineteen . may . two thousand eleven I

Khamis -,-
Okayy, today aku tak berapa sehat. Bangun pagi dengan mata susah nak bukak tapi aku cuba jugak nak bukak. Aku rasa badan aku panas, tekak aku perit dan susah nak bernafas :'( Aku pergi bilik mandi, then. Mandi, dah siap gosok baju bagai. Dah lah hari ni hari KHAMIS -,- Hari paling aku tak suka mana. Kena pakai baju kemeja. Urghh! Dah lah ada meeting hari ni. Macam apa je, dah lah kelas tingkat atas sekali. Mana ada rasa nak pengsan douhh! Dah lah bukak sekolah balik, baru dapat pindah kelas asal. Bengong~ Okayy, time rehat aku dah okayy dah. Start nak pergi makmal sains. Badan aku panas balik, sampai je dekat makmal. Mak aii, tak boleh bukak kipas ==' Pffftttt lah! Nasib baik aku tak pengsan dan dapat markah sains. Well (: Memuaskan lah jugak. Dapat 70. Lagi sikit nak A :DD

*Good job, Nurin.