nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

six . may . two thousand eleven

My girl (:
Today aku nak story pasal girl ni. Hehe (: Actually dah lama dah nak story. Tapi tak berkesempatan lah pulak. Ni Tasnim, * Saya tak tahu anda double I or not. So, I just put single I. If wrong, tell me yeah dear. Hehe. Okayy, jangan nak tukar topik sangat lah kan Nurin -,-

Continue with our story, dia ni sweet. Aku suka kacau dia time assembly. Hehe, saya nakal jugak kadang-kadang. Jangan pelik atau geram dengan kenakalan saya tau ^^ Aku sekarang agak rapat lah jugak dengan dia. Kitorang suka tukar masalah, masalah tuh tak yah nak tahu sangat lah kan? (: Good. Tak yah nak tahu sangat lah. Love you Tasnim (: