nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

twenty-one . may . two thousand eleven I

Sabtu (:
Pagi-pagi yang indah tadi, ditemani dengan keadaan yang mengantuk -,-' Aku bangun bukak komputer online :D Tiba-tiba Puteri ajak pergi sekolah temankan dia. Aku ambik keputusan teman lah dia, dengan semangat aku mandi, bersiap. Lepas tu gerak rumah dia, hehe. Berpeluh aku dibuatnyaaa :D Lepas sampai sekolah. Aku pun masuk lah sekolah dengan pakai baju tak formal. Lalala~ Aku buat dak je. Mula-mula cikgu cakap tolong cikgu bila VIP dah habis makan semua. Mana ada lambat lagi kan == Pukul 10 dah kena balik. Memang tak tepat pukul 10 aku balik :D Aku keluar sekolah pukul 10.04 minit. Lepas tu, terus gerak 7-Eleven depan sekolah. Untunglah ada kedai best-best depan sekolah kan. Haihhh, beli keropok dengan Puteri. Aku tersalah beli keropok. Aku pergi beli keropok yang pedas gilaaa~ Tapi takpe. Kalau dah ada darah Negeri Sembilan ni, setakat pedas tu. Tak rasa apa-apa pun. Haha! Then, on the way nak balik tu. Text dengan Capital N sampai pergi tuisyen (: Then, sambung balik sampai sekarang.