nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

twenty-three . may . two thousand eleven

Morning (:
Hari ni saya nak cerita tentang ' FIKIR SEBELUM CAKAP ' Lebih kurang lah, heeeee. Okayy, mula-mula aku tak tahu jugak pasal ni. Tapi, bila aku bukak Najwa Latif punya blog baru aku tahu. Aku geram jugak dengan Admin ni. So, aku like page dekat atas tu semata-mata nak tengok apa lagi dia kutuk pasal Najwa Latif. Admin ni, mengutuk Najwa Latif dekat page dia sendiri. Nampak sangat, admin ni perempuan. Mungkin dia jealous kut dengan Najwa Latif ni. Tak boleh nak cakap apa-apa dah dengan perangai kotor admin ni. Orite. Bila aku dah like, aku nampak ramai jugak orang yang marah dia, sebab dia kutuk Najwa Latif. Oh yeah~ Aku join sekaly lah. Apa lagi, tak best lah setakat tengok je. Aku cakap ' Admin (page atas) cursing Najwa Latif? Wow, amazing for you admin.' Lebih kurang macam tu lah. Aku lupa nak photoscape ayat tu D: Maaf! Then, lama sikit tu, dia mintak maaf. Then, dia cakap memang takde yang perfect pun dalam dunia ni. And, dia cakap dia baru kenal Najwa Latif daripada friend dia. Haaaaa, yang ni aku marah. Tahu daripada kawan, terus nak mengutuk. Kalau baru kenal, takyah nak belagak tahu sangat lah! Pffffttt -,-' Apa yang penting. Dia dah delete page tu and the end. Fuhh!