nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

twenty-two . may . two thousand eleven

Wachaaaa -,-'
Heeeeee :D Actually aku sengaja buat macam tu. Topik hari adalah AKU RINDU MASA PERGI KEM NILAI-NILAI MURNI DAN JATI DIRI masa dekat Port Dickson :') Dekat situ lah aku jumpa ramai kawan-kawan baru. Aku rasa nak ulang balik semua yang aku dah lalui dengan diorang. Abang-abang dengan kakak-kakak dekat sana semuanya baik. Diorang sporting sangat-sangat. Kalau lah, kem tu boley buat lama-lama. Kan seronok. Pergi sana pun, tiga hari dua malam je. Tak cukup wehhh, setakat tiga hari dua malam tu. Banyak benda dah aku lalui dekat sana. Paling best masa buat chicken dance, banyak lagi lah. Yang penting malam sebelum balik, ada sesi menangis (: I like it. Aku menangis teresak sampai mengantuk :D Balik bilik, kena kacau dengan budak-budak flat aku. Haishhh~ Kelakar douhh. Kalau lah dapat pergi balik lepas ni. Aku nak bilik yang sama, semuanyaa sama! I love it :')

*Nanti aku upload video kem tu.