nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

Conversation

Ciera :)

Maybe apa yang you cakap tu betul, kalau I masih sanggup tunggu dia. Akan datang, mungkin I akan dapat kebahagiaan. Tapi, i bukan orang yang macam tu. Yes, I memang sayang dia. Tapi, sayang I kepada dia tak macam dulu dah. I perlukan dia yang dulu, dan bukan sekarang yang banyak berubah sampai I selalu jadi mangsa keadaan. I selalu gaduh dengan dia, haih~ Syukur Alhamdulillah, sepanjang sebulan ni. Kitorang gaduh pun, gaduh main-main je. Tak serious mana :') Pasal Capital N, biar I sahaja yang tahu akan datang. Alif dan kembar dia :) Hanya lah untuk bersuka ria, tidak melibatkan sesiapa pun.

* Good night~ :)