nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

Mimpi Capital N

O.o
Okayy, malam tadi aku tidur dengan nyenyak lah jugak kan, entah macam mana aku boley pulak mimpi~ *HAHA. Then, aku mimpi benda yang kelakar. Aku tak tahu kenapa benda ni jadi :)) Okayy, aku mimpi yang aku kahwin dengan Capital N. HAHA, kitaorang kahwin time tengah SPM kut~ Lebih kurang macam tu lah, sebab memang tak cukup umur lagi nak kahwin time tu. Then, lepas kitaorang kahwin macam biasa lah kena kemas kan -.-' Time tu Capital N dekat bawah kemas, aku dekat dalam rumah. Next, tiba-tiba dia panggil nama aku bising-bising sebab apa entah, lepas tu~ Aku cakap something dan mentionedkan nama kawan dia MAL. Aku tak ingat apa motif mentioned nama kawan dia. Lepas tu, aku tersengih sorang-sorang sebab kelakar. Baru lepas kahwin pun, dah macam nak gaduh padahal tak pun~ THE END~ Mimpi aku tergantung, sebab aku terjaga bila adik aku bising~

* Aku sendiri bangun-bangun dah tak percaya -.-' HARAP KAUORANG .... Percaya atau tidak. Terima kasih :)