nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

Selamat tinggal :\

Errrrrrrrrrrr :'/
Sehari je lagi sebelum Shahrul pergi Ipoh, Perak kan. Tak sangka masa berlalu dengan cepat, boley tak nak lambat kan masa tu biar jadi sebulan ke, setahun ke, seabad pun takpa before Shahrul pergi? Hm, walaupun Yin baru kenal Shahrul, but you're the best of my friend :'] Lepas ni, tak ada dah lah orang untuk di usha dekat sekolah. Takpa lah, nak buat macam mana kan. Last but not least, I'll remember your advice.