nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

Surat ROSLI DOBHI

Sejarah Form 3
Tengok tajuk tu pun dah tahu kan ? :D
Okayy, today aku nak cerita pasal Surat Rosli Dhobi before dia kena hukuman gantung sebab membunuh Gabenor Sarawak semasa apantah (lupa) menggunakan pisau kecil dengan hujungnya ada racun. Woah :O Umur dia dah lah baru 17 tahun, pekerjaan pun menguntungkan masa dulu-dulu <--- jadi cikgu. Terpaksa lah tinggalkan tunang tercinta dia dengan ibubapa dia. Cikgu cakap, mak dia diugut. Kalau mak dia tak suruh Rosli Dobhi mengaku yang dia bunuh Gabenor tu. Dia (orang British) akan bunuh mak Rosli Dobhi. Apapun,

AL-FATIHAH :')