nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

Aus oh Aus -.-

Aus -.-
[Click to enLARGE]

Errr. Benda ni berpunca daripada *SINI*

Almaklumlah, kitaorang ni kaki menyakat. Then, aku dengan dia menyakat si Eiman dengan bang Wan tu, lepas tuh. Dah sakat-sakat, tiba-tiba dia IM dekat satu group ni. Ayat dia macam dekat atas tuh lah. Rasa-rasanya if kauorang jadi aku, kauorang ada tak bagi ayat macam aku tu? Atau kauorang maki ke direct? HAHA, if aku jenis yang direct. Memang aku dah lama dah maki dia, tapi aku tak macam tu. Aku ni kaki perli je. Alaaaa, tu pun dah cukup dah weh, HAHA. Kan-kan? ^^ So, if aku TERmaki kau kan Aus, maksud nya aku bukan sengaja. Mungkin aku tengah moody takpun aku geram. I'm so soooooooooooooorry terlebih dahulu before benda terjadi :)

kaybai.