nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

Blog lama -.-

Untunglah jumpa xD
HAHA. Blog lama aku kelakar douh ;)) Macam apa je, alaaaaaaah. Biasa lah, masa form 1, tak matang lagi douh. Lain lah if dah matang kan-kan? :D Aku pun dah lupa emeil dengan password blog aku. Sebab tu aku buat blog yang ni :D Now, ni lah realitinya. Blog aku yang second ni lah jadi luahan semua perasaan aku :')

So, if sesiapa yang dapat jumpa URL aku yang baru ni. Aku ucapkan, CONGRATULATION dekat kauorang. Aku pun tak tahu macam mana kauorang dapat tahu URL blog aku, melainkan orang-orang yang tertentu. Haihh, nasib badan aku lah kauorang jumpa aku punya blog. Aku bila-bila masa boleh private or only invite people je boleh baca. Yelah, busybody sangat dengan blog aku. Dah jenguk tu, dah baca, diam-diam dah lah. Kang, ada jugak pasal kau keluar sekali kang macam sekarang.

Aku tak faham betullah dengan perangai perempuan yang suka nak suruh aku gaduh dengan yang lain. Aku dah tak gaduh, suruh aku gaduh dengan dia. Aku tahu lah kau jealous dengan aku punya blog kan-kan? HAHA, well. Padan muka kau, terang-terang kena perli dengan aku. Lain kali, hidup tu. Takyah nak jadi serabut ayam sangat~ Kau ingat kau kaya, kau bagus lah? Setakat kelas ke-empat je. Sorry lah kawan, bukan aku nak kutuk, cuma cermin diri dulu. Aku kelas ke-dua pun tak bagus, ni kan lagi kelas kau. Okay #CapitalN? -.-

And, kita pun nak dekat puasa. Aku tak suka lah nak marah-marah orang. Aku marah sekali mencarut, kau belum kena. Kau tak tahu, aku harap kau boleh fikir mana baik mana buruk, jangan nak jadi budak-budak tadika yang baru nak belajar ABC, childish sangat. Apa-apa hal, kau jumpa dengan aku lah. Berani kerana betul, jangan setakat ikut je duduk belakang aku. Then, dengar apa yang aku cakap. Siooooooooooooooooot je -.- Puihhh,

* Sesungguhnya, perangai kau memang macam budak-budak tadika yang baru nak belajar ABC, sebab tak tahu mana buruk mana baik. Kay? Aku dah jujur, kira untunglah kau. Daripada kau kena kutuk teruk-teruk belakang aku. Aku pulak dapat dosa, Astaghfirullahalazim~