nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

Eiman ohh Eiman.

Cincin belah rotan? -.-
Tak tahu kenapa Eiman tiba-tiba mentioned cincin belah rotan masa before kitaorang kena buli tuh. Cehh~ Dah lah malam tadi tinggalkan aku sorang-sorang kena mengadap abang Nizar, dia pulak menghilangkan diri. Sampai hati Eiman kan :( *Touching dengan Eiman lah macam ni. Haha, apa yang penting. Pi mengadap abang Nizar dulu kay ;) Saya sebagai adik dia, kenalah ingat peraturannya xD