nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

Memalukan~

Oh Farahin !
Assalamualaikum, selamat petang, good evening, salam 1 Malaysia to you alls ^^

Hari ni kan-kan, aku nak cerita pasal incident yang dah berlaku dekat sekolah tadi. Petang tadi, dalam pukul 1.10 petang macam tuh hujan turun. Sebab before tuh, Afiq and the geng bersama Shalena melalak dalam kelas. Aku pun join jugak, cuma kejap je lah. Sambung-sambung lagu yang diaorang nyanyi lagi-lagi nyanyi lagu Hujan - Kotak Hati ~.~ Uwww~ I loike that song ouh!

Then, time tuh pulak masa Bahasa Malaysia. HAHA, belajar tatabahasa. Seriously, aku belajar main-main. Sebab aku bawak phone pergi sekolah :D Hihi, hari ni aku jadi budak jahat kejap. Aku online dekat sekolah guna wi-fi sekolah, sorry :D Sekali sekala, takpa kan. Lagi pun, aku jarang bawak phone pergi sekolah tanpa sebab actually :) Cuma tadi, teringin pulak nak bawak. So, bawak lah. And, pandai-pandai cover maaa~ Nak buat macam mana kan-kan?

Habis sekolah pukul 1.50 petang. Budak kelas 3M dan kelas 3E ada kelas Agama. Mula-mula kitaorang kena duduk dekat kelas 3E. On the way nak turun tu, aku turun tangga dengan Farahin, Arisyha, Amilia, Jaja, Liyana and errr. Aku dah lupa~ *Maklumlah kelas kitaorang dah kena pindah. Damn -.-

Kalau hujan, semestinya licin kan tangga sekolah? So, masa nak turun tu. Farahin tergelongsor ke bawah sebab kasut dia licin and aku dekat sebelah dia hanya mampu menjerit " Farahin! " Sebab terperanjat and tolong angkat dia bangun. Si Amilia pulak, dah tak tahan gelak je. Aku apa lagi, gelak lah jugak, dah kelakar xD Kesian je Farahin. Then, kitaorang terpaksa naik balik tangga pergi kelas 1L. Lepas tu, belajar selama 30 minit dan BALIK!

* THE END~