nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

Nakai ngada-ngada

Buat lawak pulaaaak dia,
( click for enLARGE )

Kay, nama dia. Errrrr, panggil je lah Aus. HAHA. Haaaaa, motif aku tulis pasal dia. Sebab, tengok dekat picture tu. Cerita dia, actually macam ni. Aku nak update blog. But, tak tahu nak tulis apa. Tiba-tiba dia pergi tulis macam tu. HAHA, lepas tu. Masing-masing keriau nak post pasal dia. Aku apa lagi, join meh. *Takde motif

Aku sendiri takde idea nak cakap apa pasal dia ni xD Dia ni selalu kena marah dengan abang Nizar and Kakak Jaja sebab mengacau aku. Weeeekk :P Padan muka ang~ Nakai ngada-ngada lagi dengan aku. Siapa suruh, nak jadi aku apa? Awek ______ ang? Haha, tak akan dapat. Ang kena faham, aku muda lagi xD

* Kay, dah speechless. Terima kasih :)