nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

Peristiwa _____?

Grrr -.-
Okayy. Hari ni hari malang bagi aku --' Nak tahu sebab apa? Sebab, tadi aku ditinggalkan oleh Naqiah, Syida dan Hayu. Penat aku kejar diaorang, dah lah time hujan pulak tu. Sengaja nak bagi aku kejar kauorang kan-kan? HAHA, okay. Masa nak balik rumah, agak basah kuyuplah jugak. Satu badan basah termasuk buku dekat dalam beg :( Dah lah buku yang kena air tu buku Jaguh Pendidikan Islam >< Mana ada rasa nak menangis. Aku sayang buku tu :3 Sampai rumah je, keluarkan semua buku. Letak atas katil keringkan guna kipas. *Kipas dalam bilik saya, sebelah katil saya je. Best (!) ^^ Then, bersiap untuk pergi tuisyen. Naik train, apa lagi transport yang boleh dinaiki di sini selain itu je :) Dekat dalam train tu, sikit je orang. Kitaorang buat macam rumah sendiri kut~ Sampailah dekat Pasar Seni dan turun.

Dalam kelas, mengantuk ~.~ Untuk subjek English. Geografi dengan Mathematics, semestinya mata saya besar ^^ *Kesian Chua ( cikgu Mathematics ) Dia jatuh motor. Hope dia cepat sembuh. Hm, habis class pukul 5.45 petang. Haaaaa, apa lagi. Serbu train lah :) Dan sampai ke rumah.