nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

Seminar -.-

Ceramah untuk Form 3, Form 5, dan Kelas Persediaan Universiti.
Assalamualaikum, selamat sejahtera dan good evening :)

Okay, today aku nak story apa yang dah berlaku dekat sekolah dari pagi sampai petang. Wohooooooooooooooooooo ^^

Bertempat di : Dewan Melati Mekar, SMK Taman Melati, Jalan Melati Utama, Setapak, 53100 Kuala Lumpur :)
Masa : 7.30 pagi sampai 4.30 petang.

Pukul 7.30pagi sampai 9.30pagi.
Hari ni budak yang akan ambik exam ada seminar pasal... Errrrrr, mengubah pemikiran lebih kurang macam tu lah :D Then, startlah seminar tu dengan penceramah bernama Cikgu Khairul. *Dia yang suruh panggil cikgu sebab, if panggil bang Khai nanti jadi *BangKhai* If panggil cik Khai nanti jadi *ChiKhai* HAHA, Seriously masa first-first dia cakap punyalah bosan. Aku sampai dah tertidur kut~ Then, lama-lama dah okay :) Dia cerita semuanya pasal kehidupan dia. Dia dulu masa darjah Enam sampai Tingkatan tiga dia memang seorang yang teruk dan see. Now he become a motivator. Gaji dia 22k douh~ Aku sendiri dengar pun tak percaya :O Sesungguhnya, aku berasa bangga dengan dia sebab dia pun dilahirkan di Taman Melati juga :)

Lepas tu, rehat. Makan Bihun Goreng dengan air Teh Tarik.
* Teh Tarik makcik kantin banyak susu -.-

10.15pagi sampai 1.00tengah hari.
Seminar bertajuk Matlamat Kejayaan Pelajar. Uwwww~ Membosankan -.-

Makan tengah hari. Nasi bersama Ayam Masak Merah disediakan ^^ Sedaaaaaaaaaaaaaaaaap :D

1.50petang sampai 4.30petang.
Sambungan yang pagi tadi punya. Tapi kali ni ada sesi menangis, ouch! >< seriously aku rasa lega gila time dengar surah ni. Alaaaa, dalam drama taubat nasuha dekat TV3 yang Sheila Rusly selalu sebut tuh. Heeeee,

BALIK TIME!