nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

Trial is around the corner.

Errrrrrrr.
Trial exam dah nak dekat ni. Aku pulak still boleh online, blog-ing, main-main lagi, tak study bagai. Duh~ Apalah nak jadi ni Nurin? Hm, harap walaupun aku macam ni aku still boleh hadapi exam tu dengan hati yang tenang. Lagipun, exam tu masa bulan puasa dan kitaorang telah diarahkan periksa di Dewan Melati Mewah. Nasib baik kelas 3M, 3E, 3L dengan 3A je dekat situ. Fuhhh~

Okaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay xD Lusa dah nak puasa. Tak sangka pulak kan-kan? Wohoo ^^ Dah tak sabar dah nak puasa. Dapat turunkan berat badan. Yey! Lepas tuh raya, tapi. Urm, tapi PMR makin dekat ouhh :'( Takut takut, anyway.

Wish me luck :)

* Actually, aku dah speechless. Sebab tuh pendek je cerita aku kalau tak panjang berjela, kan-kan? HAHA,