nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

14 Tahun 9 Bulan?

Assalamualaikum/ Selamat sejahtera/ Hello

Ehh, today kan-kan 14 Ogos. Baru aku perasan ouh dan itu bermakna aku semakin tua. Oh My Allah, tidaaaaaaaaaak! Halahaaaaai, today aku dah mencapai 14 tahun 9 bulan. Errr, lagi tiga bulan lagi nak mencukupkan umur aku iaitu 15 tahun. Soobnyaaaa? Birthday bulan November, lambat ouh nak tunggu. Cop cop, tapi kan-kan. Nombor cantik weyh ^^ November a.k.a 11. Prime number tu dalam laws of Mathematics :D Anyway, bulan berapa pun kita lahir. Itu tidak penting, yang penting kita hargai hidup ni dengan sepenuh hati :)

*Happy birthday Anis Zulaikha. May Allah bless you :) Kau dah tua. Kbai.