nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

30 Perkara, Perempuan Tak Sempat Bagitahu Lelaki


Thank you Sorfina Nabila pasal video ni :')

Okaaaaay, mula mula bila aku baca and hayati yang Sorfina bagi ni, seriously aku tersentap. Air mata aku hampir mengalir tapi alhamdulillah aku dapat tahan air mata tu untuk mengalir. Yess, semua yang ada dekat dalam video tu aku sendiri tak pernah nak bagitahu lelaki dan takpernah sempat pun nak bagitahu kaum Adam -.-' Hihi. Bila sampai habis aku hayati video ni aku terus teringat semua kisah lama aku dengan ex-boyfie aku ==' Errr, lagi lagi dengan Aqmal. Adeeeeeeeh, aku dah speechless douh bila nak cakap pasal "CINTA" Sebab aku rasa cinta tu tak bawak banyak erti dalam hidup kita. Cinta ni setakat jadi peneman hidup kita yang sunyi je. *Lain dengan kahwin okay. Apa pun, hidup mesti diteruskan walaupun kita tak kuat untuk hadapi semua ni kan? :) Chill.

*Sempena Hari Raya Puasa, belog aku dah tukar background :D (Aku tahu buruk -.- Just shut up okay. Ni je yang mampu aku buat dengan belog aku yang tak seberapa ni) Kbai