nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

Haaaaaaaaaaaih.

Assalamualaikum/ Selamat sejahtera/ Hello

Okaay :D Awal tak hari ni aku update belog? Awal kan-kan. HAHA, nak tahu sebab apa? Sebab aku tak pergi sekolah. Aku malas nak pergi sekolah lah wehh -.- Aku nak berehat jugak, dah lah kelas dekat atas. Kalau dekat bawah takpe jugak, hish. *Menyusahkan betul siapa yang mintak tukar dengan kelas kitaorang -..- Booooo~

Hm, semalam aku dapat pelepasan sepenuhnya daripada capital F. Well, entahlah. Tak tahu nak cakap macam mana, Seriously, speechless. You know why? Hm, because i still love him. But, he never understand what I want. He also make me heart broken, and I doesn't want couple after this. MAYBE. Anyway, thank you very much kay capital F.

Pagi tadi, aku text-ing dengan Ahmadul untuk tahu pasal capital A. Hm, nak cakap percaya tu. Entah lah, sebab aku sendiri tak tahu mana satu betul, mana satu tak. Ya, masa dia rapat dengan capital F. Aku still ada hubungan dengan capital F. Aku sendiri bengang dengan apa yang dia buat. Hm, sorry capital A. Aku tak boleh terima kau lagi sebagai orang yang baik-baik.

*Aku malas nak pergi tuisyen >.< Kbai.