nsaffas.
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies
Hello earthlings!This is my official bloggie. This blog was born on 22 July 2010. All in this blog is Mine. No copycat here. Behave yourself!


Bigfoots!


Credits

Halamak~

KP's Group.
Assalamualaikum/ Selamat petang/ Hello

Kali ni aku nak cerita pasal aku kena sakat pulak. Malam tadi, aku tak online. So, balik tadi aku online lah sebab rindu :3 *Exam pun still tak boleh nak renggang dengan facebook. Hihi! Okay. First, aku check notification. And, tekanlah notification yang berkenaan dengan group ni. Lepas tu, ternampak benda ni. Duh -.- Aku terkena lah pulak dengan Kakak Nurul, Kakak Jaja and Kakak Ita. Halahaaaaaaaai, kakak oh kakak. Adik dengan dia hanya kawan je lah. Tak lebih pun :3 Betul, tak ada yang lebih pun. Sama je macam kakak dan abang dekat group tuh :)

Kbai